Erin Andrews valitsi liian tiukat housut jalkaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen ESPN-urheilukanavan suosittu ankkuri Erin Andrews joutui vuonna 2008 törkeän salakuvauksen kohteeksi. Tunkeilija oli nimittäin porannut hotellihuoneen seinään reiän, josta hän kuvasi televisiotähden alastomana. Myöhemmin mies kaupitteli nakuvideota verkossa, mutta mediat kieltäytyivät ostamasta videota.

Nyt Erin on kuvattu Wisconsin Badgersin ja Oregon Ducksin välisessä ottelussa Pasadenassa, Kaliforniassa. Kuvaajien huomio kiinnittyi erityisesti televisiokaunottaren housuihin, jotka olivat tilanteeseen nähden varsin tiukat. Stadionin katsojat eivät huomanneet mitään erityistä, mutta kotikatsomoissa housujen kireys välittyi.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Edellä mainittu salakuvaaja jäi lopulta kiinni, ja Andrews haastoi sekä West End Marriott -hotellin että häntä salakuvanneen miehen oikeuteen ja vaatii peräti kymmenenmiljoonan dollarin korvauksia. Hotellilta vaaditaan korvauksia, koska sen työntekijät olivat paljastaneet tunkeilijalle missä huoneessa televisiokaunotar asui. Video päätyi aikanaan myös internetiin, ja siitä on Andrewsin mukaan koitunut hänelle merkittävää vahinkoa.

Uusimmat