Tältä Chloe Sims näyttää ilman meikkikerrosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Chloe Sims, joka paistattelee usein kohuotsikoissa.

TOWIE-hittisarjan kaunotar kiidätettiin jouluaaton aamuna ambulanssilla sairaalaan loukattuaan kätensä. Nyt hän voi jo paremmin ja neitokainen onkin ikuistettu jumppa-asussa meikittömänä.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Mukana juhlissa olivat Frankie Essex ja Lauren Pope, mutta vain Chloe Sims loukkaantui. Paparazzit kuvasivat Simsin sairaalan luona meikit levinneenä, käsi sideharsoissa ja jalka veressä. Myöhemmin selvisi, että realitykaunotar oli ollut poistumassa baarista hätäuloskäynnin kautta, kun ikkuna sulkeutui hänen sormilleen.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.