Miss Pop -äänestystilanne: Chisu ohitti Anna Abreun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kauneimman naispopparin titteli, Miss Pop, on jälleen jaossa. Staran perinteinen äänestys järjestetään nyt jo yhdeksännen kerran. Parissa viikossa Miss Pop -ääniä on annettu jo huimat 30.000 kappaletta, ja eilen kisan kärkipaikan haltija vaihtui.

Laulajatähti Anna Abreu oli johtanut Miss Pop -äänestystä alusta saakka, mutta kollega Chisu oli ollut koko ajan aivan kintereillä. Eilen tilanne kuitenkin muuttui, kun Chisu kiilasi Anna Abreun ohi ja johtaa parhaillaan äänestystä niukasti. Kolmannesta sijasta taistelevat varsin tasaväkisesti Suvi Teräsniska, soolouralle suunannut Erin ja Idols-finalisti Stina Girs.

Osallistu äänestykseen tästä.

Miss Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys Suomen kauneimmasta poptähdestä. Vuoden 2011 Miss Pop selviää tammikuun lopussa, kun yleisöäänestys päättyy. Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua viihdelehti Staran verkkosivuilla osoitteessa www.stara.fi.

Hallitseva Miss Pop Jenni Vartiainen on voittanut kauneimman naispopparin tittelin jo neljä kertaa, joten hänet on viimein nostettu voittamattomien kotimaisten popkaunottarien joukkoon. Edellisessä Miss Pop -äänestyksessä Anna Abreu sijoittui toiseksi ja kolmanneksi Chisu.

Viihdelehti Stara järjestää pian myös Mister Pop 2011 -äänestyksen, jossa haetaan maan komeinta poptähteä. Komeinta popparia haetaan helmikuusta alkaen. Hallitseva Mister Pop on Antti Tuisku, joka on voittanut äänestyksen kolme kertaa. Edellisessä äänestyksessä toiseksi sijoittui Koop Arponen ja kolmanneksi räppäri Petri Nygård.

Stara on Suomen suurin riippumaton verkkojulkaisu. 15 – 30 -vuotiaille suunnattu verkkolehti tavoittaa lähes 950.000 eri lukijaa kuukaudessa. Stara on myös Suomen suurin viihdealan juttuarkisto, jossa on ilmaiseksi luettavissa yli 34.000 viihdeartikkelia vuodesta 2001 alkaen.