Snooki oli vilauttaa tatuointipajalla – tässä uusi muhkea tatuointi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Taannoin hänet tuomittiin 500 dollarin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun riehuttuaan juovuspäissään rannalla.

Snooki on pudottanut viime kuukausina huomattavasti painoaan ja samalla päivittänyt säännöllisesti uudesta vartalostaan kuvia Twitter-blogiinsa. Nyt 24-vuotias realitytähti on ottanut oikeaan olkapäähänsä suurikokoisen tatuoinnin. Sitä ottaessaan hän oli lähellä vilauttaa rintamustaan kuvaajille, mutta paljastelulta vältyttiin. Kuvista voidaan kuitenkin todeta neitokaisen selvästi aikaisemmasta solakoitunut ulkomuoto.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

The Jersey Shore -ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti sai keväällä nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat “pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.