Felicity Huffman avautui: ”En ole mikään kaunotar”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Täydelliset naiset -televisiosarjassa Lynette Scavoa näyttelevä Felicity Huffman on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa. Yksityisyydestä pitävä näyttelijätär onkin omien sanojensa mukaan iloinen siitä, että paparazzit jahtaavat hänen sijaansa mieluummin sarjan muita naistähtiä.

Huffman näyttelee Täydelliset naiset -sarjassa yhdessä Eva Longorian, Teri Hatcherin ja Marcia Crossin kanssa. Viiden lapsen äitiä sarjassa näyttelevä Huffman on paljastanut tuntevansa olonsa lähinnä rumaksi ankanpoikaseksi sarjan kolmen muun kaunottaren rinnalla. Normaalipainoinen näyttelijätär on lisäksi kertonut tuntevansa olonsa elefantiksi langanlaihojen kollegoidensa seurassa.

– Näytän ihan ok:lta. Näytän paremmalta luonnossa kuin nauhalla, mikä on huono juttu, sillä siten ansaitsen elantoni. Mutta en ole kaunotar ja kaiken kaikkiaan olen siitä iloinen. Kauneus voi tehdä sinusta vaikutusvaltaisen tavalla, joka ei ole sinulle hyväksi. Se, että näytän ok:lta on muokannut minusta paremman ihmisen, Huffman avautui Daily Mail -julkaisulle.

Felicity Huffman on näytellyt Täydelliset naiset -televisiosarjassa pian kahdeksan vuotta. Sarjasta on parhaillaan meneillään sen viimeinen tuotantokausi. 49-vuotias Huffman on naimisissa 61-vuotiaan näyttelijän William H. Macyn kanssa. Pariskunta on Hollywoodissa harvinaisuus, sillä he ovat olleet naimisissa jo peräti 14 vuotta. Parin perheeseen kuuluu myös 11- ja yhdeksänvuotiaat tyttäret.