Presidenttiehdokkaista julkaistiin verkossa hulvaton hedelmäpeli

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa järjestetään pian presidentinvaalit, ja vaalikampanjointi on juuri nyt kuumimmillaan. Verkossa on nyt julkaistu muun vaalimateriaalin lisäksi myös hauska Presidenttipeli.com -niminen sivusto, jonka käyttäjät voivat pelata hedelmäpeliä ehdokkaiden kasvoilla. Ehdokkaiden valokuvien sijaan pelissä pyörivät heidän hauskat karikatyyrinsä.

Tuoreimpien tutkimusten mukaan valinnastaan epävarmojen äänestäjien määrä on suuri, joten ehkä tämä presidenttihenkinen hedelmäpeli tarjoaa joillekin äänestäjille mahdollisuuden tehdä valintansa. Toisin sanoen jotkut voivat antaa koneen arpoa valinnan puolestaan. Staran saamien tietojen mukaan presidenttien karikatyyrit ovat Suomen johtavan karikatyyritaiteilijan Tommi Vuorisen käsialaa.

Presidenttipeli.comKuva: Presidenttipeli.com