Mies lähti ostamaan autoa – palasi hävittäjälentokoneen kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehillä on joskus tapana tehdä myös sellaisia hankintoja, joista vaimo ei välttämättä ole aivan samaa mieltä. Suomessa televisiohahmo Sulo Vilen oli tunnettu tällaisista tempauksista. Nyt brittimies on ehkä tehnyt alalla jonkinlaisen ennätyksen.

45-vuotias Mustafa Aziz lähti kotoaan autokaupoille mukanaan 7.000 puntaa, jotka hän oli säästänyt Porsche-auton hankkimista varten. Myöhemmin hänen palatessaan 32-vuotiaan vaimon ilme olisi ollut varmasti näkemisen arvoinen, sillä mies osti auton sijaan hävittäjälentokoneen.

Porsche sai nimittäin jäädä, kun ostokohteeksi löytyi sellaisen sijaan Irakin armeijan entinen Mig 15 -hävittäjä. Vaimon tunnelmia tuskin paransi tieto siitä, että lentokone ei tule enää koskaan olemaan lentokuntoinen. Viimeksi Mig oli ilmassa kahdeksan vuotta sitten, minkä jälkeen se laivattiin Britanniaan lentokonekeräilijän kokoelmiin. Nyt pariskunnan ongelmana on koneen säilyttäminen, sillä autotalliin se ei mahdu, The Sun uutisoi.