Nolo takaisku! Minka Kelly antoi rukkaset supertähdelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Taannoin näyttelijäkaunottaren Charlie’s Angels -sarjan kuvauksissa kuohui ikävän välikohtauksen takia. Eräs kuvauksissa työskennellyt henkilö nimittäin läiskäytti kätensä Minka Kellyn peppuun. Tällä kertaa Minka Kelly on otsikoissa annettuaan kylmää kyytiä näyttelijä Jake Gyllenhaalille. Neitokainen ei nimittäin suostunut treffeille miljoonien naisten päiväunen kanssa, koska hän yrittää saada suhdettaan kuntoon exänsä Derek Jeterin kanssa, Us Weekly uutisoi.

31-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.