Katie Price paljasti bikinivartalonsa lemmenlomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Katie Price joutui äskettäin kiperään tilanteeseen, kun hänen ex-poikaystävänsä Leandro Penna palasi yhtäkkiä takaisin ja kosi povipommia. Pricen jo aiemmin jättämä Penna ilmestyi povipommin ovelle jouluna sormuksen kera.

Nyt Katie on kuvattu lomailemassa miesseurassa. Povipommi kuvattiin rentoutumassa Miamissa, Floridassa. Siellä povipommi nautiskeli olostaan yhdessä Michael Parnesin kanssa. Samalla paparazzit saivat ikuistettua todella näyttäviä kuvia neitokaisesta.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Viime aikoina Pricen on huhuttu palaavan yhteen entisen miehensä Peter Andren kanssa. Ex-parin ystäväpiiri on vihjaillut Pricen ja Andren olevan valmiita yrittämään suhdettaan uudelleen. Kaksikolla on kuusivuotias Junior-poika sekä neljävuotias tytär Princess.

Povipommilla on lisäksi yhdeksänvuotias Harvey-poika jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa. Pricen ja Andren avioliitto päättyi vuoden 2009 keväällä kolmen ja puolen avioliittovuoden jälkeen. Katie Price on syyttänyt erostaan realityohjelmia, jotka aiheuttivat sressiä parin suhteelle. Pricen ja Andren perhe-elämää tallennettiin useiden realityohjelmien verran.