Jannika B : Onnenpäivä -arvostelu

Singlet · Stara.fi

Suomalainen laulajalupaus Jannika B on pitkästä aikaa yksi lupaavimmista tulokkaista kotimaisella poprintamalla. Jannika B on vältellyt tehokkaasti levy-yhtiöitä, vaikka kysyntää olisi varmasti ollut. Oman tiensä kulkija on nyt julkaissut omakustannesinglensä Onnenpäivä, jonka taustalta löytyy maan kovimpia pop-ammattilaisia.

Heidi Maria Paalasen käsialaa oleva kappale on upeasti rullaavaa elecktropoppia, jonka hienoisen ysärivaikutteiset soundit on hiottu teräkuntoon ja niiden variaatioita löytyy runsaasti. Nyt ei ole siis menty siitä missä aita on matalin. Jannikan vokaalit ovat nuorekkaan iskelmälliset ja neitokaisen eteerisen kaunis lauluääni hurmaa jo ensikuulemalta. Vokaaleissa yhdistyvät tyylillisesti Jonna Geagea ja Laura Närhi.

Lue lisää Jannikasta: www.jannikab.com

Ilman koukkua ei ole hittiä, ja tässä biisissä ensiluokkaisten säkeistöjen lisäksi ylivoimaisen tarttuva koukku löytyy kertosäkeestä, joka tarttuu välittömästi ja saa haluamaan encorea. Kaiken tämän lopputuloksena Onnenpäivä on oivallinen discobiisi erityisesti radiosoittoon, ja radioaalloilla tämä onkin takuuvarma hitti. Klubikäyttöön hieman tanakampi remix olisi vielä paikallaan. Jannika B kannattaa painaa mieleen, sillä tästä neitokaisesta kuullaan vielä. Ja paljon.

Pisteet 5/5