David Hasselhoff kisasi Diili-ohjelmassa – tässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Hasselhoff on ollut viime vuosina esillä lähinnä päihdekierteensä merkeissä. Äskettäin televisiotähti esiintyi supersuositun LMFAO-yhtyeen kanssa American Music Awards -palkintogaalan lavalla.

Parhaillaan Hasselhoff on mukana kisailemassa Diili-ohjelman julkkisversion voitosta. Hänet on nyt kuvattu suorittamassa erästä tehtävää, jossa kerättiin 25.000 dollarin potti hyväntekeväisyyteen. Kuvissa entinen Ritari Ässä nähdään poseeraamassa fanikuvissa lasten ja lemmikkikoirien kanssa.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

David Hasselhoff joutui vuonna 2007 kohun ympäröimäksi, kun verkkoon julkaistiin nolo kännivideo televisiotähdestä. Taannoin 59-vuotias Hasselhoff kertoi, että nettihitiksi noussut kännivideo teki hyvää hänen uralleen. Televisiotähden mukaan kännivideo nimittäin kasvatti hänen fanikuntaansa entistäkin enemmän.

David Hasselhoffilla on kaksi tytärtä ex-vaimonsa Pamela Bachin kanssa, 21-vuotias Taylor ja 19-vuotias Hayley. Taannoisen kännivideon kuvasi televisiotähden vanhin tytär. Hasselhoffin esikoinen nimittäin halusi videon avulla todistaa isälleen, kuinka idioottimaisesti hän käyttäytyy kännissä. Viime vuonna televisiotähti kertoi suunnittelevansa muuttoa Walesiin.