StaraTV: Sami Hyypiän upea paluu Liverpoolin Anfieldiin

StaraTV Viihde · Stara.fi

Viime viikonloppuna tehtiin pienimuotoista jalkapallohistoriaa, kun suomalainen jalkapallotähti Sami Hyypiä palasi lähes kolmen vuoden jälkeen Liverpoolin Anfieldin legendaariselle jalkapallostadionille. Kymmenen vuoden ajan Liverpoolissa pelannut tähti otettiin vastaan kymmenientuhansien ihmisten laulukuorolla.

Sami Hyypiä kertoi Staran haastattelussa jo etukäteen jännittävänsä kovasti myöhemmin samana päivänä tapahtuvaa Anfieldin kentälle 45.000 katsojan edessä. Vastaanotto oli kuitenkin korviahuumaavan upea, kun fanit muistivat tähteä raikuvin suosionosoituksin. Haastattelussa Sami kertoo myös viime vuonna aloittaneesta SH4-tukiyhdistyksestään, joka auttaa lupaavia nuoria urheilijoita.

Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.