Naya Rivera vaihtaa miehiä kuin sukkia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanlaajuiseen suosioon noussut Glee-televisiosarja on tehnyt tähdistään suuren luokan julkkiksia. Cheerleader-kaunotar Santana Lopezia sarjassa näyttelevä Naya Rivera on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä miesseikkailujensa merkeissä.

Naya jakoi taannoin kuumia lesbosuudelmia Glee-hittisarjassa vastanäyttelijänsä Heather Morrisin kanssa. Nyt 25-vuotiaan Nayan miesseikkailut on jälleen nostettu esille. Näyttelijä-laulaja on nimittäin löytänyt itselleen uuden poikaystävän Glee-televisiosarjan taustatiimistä. Hän nimittäin seurustelee sarjan käsikirjoittaja Matthew Hodgsonin kanssa.

– Naya ja Matthew tanssivat ja suutelivat synttärijuhlissa. He eivät piilotelleet kuherteluaan, silminnäkijä kertoi Radar Online -sivustolle.

Naya juhlisti ystäviensä ja uuden kultansa kanssa viikonloppuna 10AK-yökerhossa 25-vuotissyntymäpäiväänsä. Kaunotar on aiemmin deittailut Glee-vastanäyttelijöidensä Mark Sallingin ja Chord Overstreetin kanssa.

Naya Rivera on asunut syntymästään saakka Los Angelesissa. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa jo vauvana esiintymällä Kmart-kauppaketjun mainoksissa. Neljän vuoden ikäisenä Naya kiinnitettiin jo ensimmäiseen rooliinsa Eddie Murphyn tuottamaan sketsisarjaan The Royal Family. Ennen kuuluisuuttaan Naya työskenteli muun muuassa puhelinmyyjänä ja lastenvahtina.