Mickey Rourke nautti naiskauneudesta – Missä oli Johanna Tukiainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävän paluun valkokankaille pitkän tauon jälkeen tehnyt Mickey Rourke nähtiin taannoin The Expendables -elokuvassa yhdessä monien muiden vanhojen tuttujen toimintatähtien kanssa. Seuraavaksi vuorossa on leffan kovasti odotettu jatko-osa.

Nyt Mickey on kuvattu kiireidensä keskellä nautiskelemassa aurinkoisesta säästä ja kauniista naisseurasta Miami Beachilla, Floridassa. Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen kertoi aiemmin tällä viikolla Facebookissa, että Rourke oli pyytänyt häntä treffeille kanssaan, mutta ainakaan vielä eilen Tukiaista ei leffatähden seurueessa nähty.Kuva: Splash NewsKuva: Splash NewsKuva: Splash News

The Wrestler -elokuvan pääroolinsa myötä näyttävän paluun valkokankaille tehnyt näyttelijä Mickey Rourke tähditti taannoin myös muun muassa Iron Man 2 -elokuvaa. Tuolloin hän paljasti ettei vielä kuvauksissa edes tiennyt mistä koko elokuva kertoo.