Madonna julkaisee uuden singlensä – levyn kansikuva vuoti julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningatar Madonna on alustavien ja vielä vahvistamattomien tietojen mukaan tulossa konsertoimaan Suomeen ensi kesänä 4. heinäkuuta. Mukaan mahtuu mahdollisesti myös toinenkin Suomen keikka. Tänään levy-yhtiö vahvisti, että Madonna julkaisee uuden Give Me All Your Luvin -singlensä 3. helmikuuta.

Madonnan kanssa kappaleessa vierailevat Nicki Minaj ja M.I.A, ja sama kolmikko on myös kirjoittanut kappaleen. Tuotannosta vastaavat Madonna ja Martin Solveig. Madonnan singlen live-ensi-ilta nähdään Super Bowl -ottelun puoliajalla 6. helmikuuta. Madonnan uusi albumi MDNA julkaistaan 26. maaliskuuta. Nyt levyn kansikuva on vuotanut julkisuuten.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single ja albumi myynnillään. Yksi tähden tuoreimmista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta. Tähti tunnetaan myös intohimoisesta omistautumisestaan kabbala-uskonnolle. Madonna paljasti taannoin ex-miehensä Guy Ritchien vihanneen hänen uskontoaan ja kertoi erimielisyyksien johtaneen parin eroon.

Uusimmat