Petra Ecclestonen ökyauto liian tuunattu – poliisi iski

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestone tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. Lyhyissä minimekoissa kuvattu 22-vuotias Petra Ecclestone meni taannoin näyttävästi naimisiin hulppeassa Odescalchin linnassa Italiassa.

Nyt ökyrikas kaunotar on joutunut poliisin pysäyttämäksi, koska hänelle varta vasten tuunatun Range Roverin ikkunat oli konstaapelin mukaan tummennettu liikaa. Neitokainen selvisi huomautuksella, mutta samalla paparazzit ehtivät ikuistaa tilanteen.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Perijätär Petra Ecclestone nimettiin taannoin “Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Hän on kuitenkin väittänyt, ettei hänen päivätyönään ole vanhempiensa rahojen tuhlaaminen. Petran isukki osti kuitenkin tyttärelleen äskettäin 91 miljoonan punnan ökykodin Yhdysvalloista. Myös formulamogulin Tamara-tyttären tiedetään asuvan 45 miljoonan punnan ökykodissa. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan Slavicasta 24 vuoden avioliiton jälkeen.

Uusimmat