Paula Patton poseerasi rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Paula Patton tuli viime vuoden lopulla tunnetuksi ympäri maailmaa poseerattuaan muun muassa Tom Cruisen ja Samuli Edelmannin kanssa uuden Mission Impossible -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Elokuva saa ensi-iltansa tänään, ja Staran arvostelun voit lukea tästä.

Paula Patton on ottanut elokuvan tuomasta julkisuudesta kaiken irti, ja parhaillaan hän poseeraakin useiden lehtien sivuilla. Eräs niistä on miestenlehti GQ, jonka sivuilla tumma kaunotar nähdäänkin myös alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä. Alla olevissa kuvissa Paula kuvattiin pari viikkoa sitten ensi-illan jälkeisissä julkkisjuhlissa.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

36-vuotias amerikkalainen Paula Patton on näyttelijä, joka teki läpimurtonsa Mission Impossible -elokuvassa vuonna 2011. Sitä ennen hän oli tähdittänyt monia muitakin elokuvia, joista tunnetuin lienee Precious. Patton on työskennellyt myös laulajana, ja hän olikin mukana laulamassa taustoja esimerkiksi Usherin miljoonia myyneellä Confessions-hittialbumilla. Neitokainen on naimisissa musiikkituottaja Robin Thicken kanssa ja parilla on yksi lapsi.