TV-opas Iltapulu haastaa Telkku.comin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Telkku.com –palvelun idean isä ja perustaja Anssi Kiviranta on julkaissut uuden televisio-ohjelmien oppaan nimeltä Iltapulu. Iltapulu.fi -osoitteesta löytyvä uusi TV-opas tarjoaa kaikkien vapaiden televisiokanavien ohjelmatiedot samalla sivulla.

– Suomessa on nykyään lukuisia laadukkaita ja kaikille ilmaisia televisiokanavia. Monelle suurin osa on jäänyt täysin huomaamatta, koska ne eivät ole mukana televisio-oppaiden etusivuilla, palvelun luoja Kiviranta kertoo.

– Iltapulu haluaa antaa käyttäjien itse päättää television katselustaan ja näyttää ilmaiskanavien ohjelmatiedot tasapuolisesti samalla sivulla. Iltaisin, kun tv-ohjelmatietoja pääasiassa katsellaan, Iltapulusta näkee 12:n kanavan koko illan ohjelmatarjonnan yhdellä silmäyksellä.

Anssi Kiviranta uskoo Iltapulun mahdollisuuksiin haastaa nykyiset televisio-oppaat. Palvelu panostaa erityisesti käytettävyyteen sekä ohjelmatietoihin rikastaen kanavien toimittamia tietoja esimerkiksi elokuvien arvosanoilla sekä elokuvien trailerilinkeillä. Oppaan voi myös todella helposti räätälöidä ja saada ohjelmakarttaan juuri ne kanavat, jotka omasta televisiosta näkyy.