Massiivinen poliisioperaatio: Vaarallinen ahdistelija vainoaa naistähtiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Sittemmin Hallen ahdistelija pidätettiin ja passitettiin vankilaan vuodeksi. Nyt poliisit etsivät Hollywoodin liepeiltä vaarallista mielisairaalasta karannutta miestä, joka on uhannut tappaa muun muuassa Madonnan ja Halle Berryn.

Robert Hoskins -niminen mies tuomittiin taannoin kymmeneksi vuodeksi vankilaan, kun tämä uhkasi tappaa supertähti Madonnan. Hoskins vapautui vankilasta viime vuonna ja hänet sijoitettiin mielisairaalaan Los Angelesissa. Nyt uhkaava mies on karannut psykiatriselta osastoltaan ja lähteiden mukaan hän yrittää tappaa näyttelijätär Halle Berryn.

– Kun Hoskins vapautui vankilasta, hän sanoi haluavansa viillellä Halle Berryn kurkun auki. LAPD on jo ilmoittanut uhkauksesta Hallelle, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Poliisit ovat varoittaneet myös Los Angelesin alueella asuvia ihmisiä karkurista, sillä tämän uskotaan kantavan mukanaan veistä ja asetta. Halle Berry on järkyttynyt uhkaavasta tilanteesta ja hänen onkin kerrottu jo suunnittelevan muuttoa Eurooppaan suojellakseen itsensä lisäksi tytärtään. Henkivartija suojelee tällä hetkellä Hallea ja tämän perhettä kellon ympäri.

Useat julkisuuden henkilöt ovat joutuneet tiukentamaan turvatoimiaan ahdistelijoiden takia. Esimerkiksi Halle Berry joutui taannoin raskausaikanaan hankkimaan itselleen turvatiimin, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa. Myös povipommi Katie Price joutui taannoin asentamaan kotiinsa huippuluokan murtojärjestelmän, kun hänen autoonsa oli asennettu GPS-seurantalaita. Lisäksi mallikaunotar on joutunut tappouhkauksien kohteeksi.