Fani yllätti Potter-päätähden penis kädessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen Harry Potter -elokuvien saaga sai taannoin näyttävän loppunsa, kun sarjan viimeinen elokuva Harry Potter ja Kuoleman varjelukset: osa 2 sai ensi-iltansa. Sittemmin elokuvien päätähti Daniel Radcliffe on puhunut julkisuudessa avoimesti taannoisesta päihdehuuruisesta elämästään.

Radcliffe paljasti äskettäin, että hän on harrastanut faniensa kanssa yhden illan juttuja. Nyt päihteet unohtanut näyttelijä kertoi eräästä hämmentävästä tapaamisestaan faninsa kanssa. Radcliffen mukaan eräs miespuolinen fani nimittäin yritti kätellä häntä samaan aikaan, kun näyttelijä oli virtsaamassa pisulaariin.

– Wc-tilat ovat olleet kiusallisin paikka, jossa olen tavannut fanini. Eräs ihailijani nimittäin yritti kätellä minua kesken virtsahetkeni, Radcliffe kertoi Metro-lehdelle.

Ökyrikas Radcliffe kertoi myös haastattelussa yksityiskohtia raha-asioistaan. Miljoonaomaisuuden Potter-elokuvilla kerännyt Radcliffe kertoi, että hän luottaa äitinsä bisnesvaistoihin rahojensa sijoittamisessa. Näyttelijän mukaan hän ei juurikaan törsää rahojaan urheiluautoihin, vaan hän on muun muuassa ostanut arvokkaita taidemaalauksia.