Kelly Rowland paljasti: ”Miehet pelkäävät minua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Destiny’s Child -tyttöbändistä kuuluisuuteen noussut Kelly Rowland myönsi taannoin täyttäneensä rintansa silikoneilla. Naisartisti onkin sittemmin esitellyt muhkeita kurvejaan vähissä vaatteissa. Rohkea tähti on myös puhunut avoimesti julkisuudessa seksielämästään.

Kelly Rowland nähtiin viime vuonna Britannian X Factor -ohjelman tuomaristossa. Nyt 30-vuotias poptähti kertoi, ettei miehet juurikaan uskalla jutella hänen kanssaan. Rowland nimittäin uskoo miesten pelkäävän häntä. Hän kertoikin arvostavansa sitä, jos miehellä on rohkeutta keskustella hänen kanssaan.

– Miehet eivät uskalla jutella minulle. He ovat varmaankin peloissaan. Jos joku mies uskaltautuu avata keskustelun kanssani, niin yleensä annan heille siihen mahdollisuuden, Rowland kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Rowland oli taannoin kihloissa jalkapallotähti Roy Williamsin kanssa, mutta pariskunta perui hääsuunnitelmansa ennen suunniteltua juhlapäivää. Poptähden mukaan hän pitää huumorintajuisista miehistä, joilla on elämässä tiettyjä päämääriä ja tavoitteita.

Kelly Rowland on viime aikoina kehittänyt itselleen rajumman imagon. Hän kuitenkin kertoi, ettei yritä myydä musiikkiaan seksillä. Laulajakaunotar laulaa avoimesti seksistä kappaleissaan ja kertoi äskettäin muun muuassa asioivansa usein pornokaupoissa. Estoton laulajatar kertoi, ettei välitä muiden tuijottelevista katseista. Hän kertoi yleensä asioivan seksikaupoissa puolenyön jälkeen, sillä tähden mielestä parhaimmat paikat ovat auki myöhään.