Nyt meni överiksi – popkaunottarella naurettavat takahuonevaatimukset

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen räppäri-lauluntekijä M.I.A. aiheutti äskettäin skandaalin Super Bowl -tapahtuman puoliajalla näytettyään keskisormea arviolta 110 miljoonalla televisiokatsojalle. Hän esiintyi puoliajalla poptähti Madonnan ja räppäri Nicki Minajin kanssa.

Nyt 36-vuotiaan brittitähden julkisuuteen vuotanut keikkareideri on aiheuttanut ihmetystä. M.I.A., oikealta nimeltään Mathangi Arulpragasam, nimittäin vaati vuonna 2011 keikkojensa takahuoneeseen muun muuassa kolme ”lisänaista”, joiden tuli pukeutua kokomustaan ja peittävään burkaan. Lisäksi 20 – 25 -vuotiaiden naisten piti osata tanssia ”koko esityksen ajan”.

Burkaa käyttävien naisten lisäksi M.I.A. halusi takahuoneeseensa pähkinäsekoituksia, juustoja, väkevää absintti-alkoholijuomaa, 36 Heineken-olutta, vodkaa sekä puna- ja valkoviinejä. Brittitähti halusi myös alkoholin lisäksi kuivattuja mangoja ja mustikoita sekä sangollisen ”puhdasta” jäätä.

M.I.A. julkaisi Arular-debyyttialbuminsa vuonna 2005 ja se menestyi hyvin muun muuassa Norjassa, Belgiassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Sittemmin tähden toinen studioalbumi Kala nousi suursuosioon muun muuassa Kanadassa. Laulajan tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Paper Planes, Boyz ja XXXO. Hän työskentelee myös levytuottajana ja taidemaalarina.

Uusimmat