Vangeilla ”karmaisevat” oltavat kaltereiden takana – kaakao on liian kuumaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vankilassa viruvat rikolliset joutuvat tyytymään kaltereiden takana sellien tarjontaan, joka ei juurikaan muistuta viiden tähden hotellihuoneen antimia. Nyt Britannian vankien uutisoitiin pommittavan vankilanjohtajia päivittäin kymmenillä valituskirjeillä.

Britannian tiukimpien vankiloiden johtajat saavat nimittäin vuodessa vangeilta tuhansia valituksia arkipäiväisistä asioista. Wakefieldin HM-vankilassa tuomiotaan istuvat vangit ovat muun muuassa valittaneet, että he saavat ruokailun aikana liian vähän voita leivänsä päälle. Jotkut taas ovat valittaneet siitä, että jauhelihapiirakat on päällystetty foliokääreillä.

Vangit ovat valittaneet myös kasviskeiton vähäisyydestä ja siitä, että kaakao on liian kuumaa. Lisäksi jotkut vangit valittavat vartiokoirien haukkumisesta johtuvasta unenpuutteesta. The Sun -lehden mukaan vangit valittavat myös DVD-elokuvien surkeasta tarjonnasta ja heikosta lämmityksestä. Britannialaiset veronmaksajat joutuvatkin pulittamaan vankien valituskirjeiden takia tuhansia lisäpuntia vuodessa.