Shakiran kauhun hetket lomalla: ”Olin shokissa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu latinotähti Shakira erosi taannoin Argentiinan entisen presidentin pojasta Antonio De La Ruasta. Pariskunta seurusteli 11 vuoden ajan. Sittemmin Shakira ilmoitti seurustelevansa FC Barcelona -futisjoukkueessa pelaavan Gerard Piquen kanssa, mutta suhde päättyi pian miehen uskottomuuteen.

Shakira käänsi aiemmin viime kuussa katseita Midem-tapahtumassa Cannesin punaisella matolla rohkeassa mekossa. Nyt 34-vuotias supertähti kertoi joutuneensa merileijonan hyökkäyksen kohteeksi. Shakiran kauhistuttava kohtaaminen merileijonan kanssa tapahtui latinokaunottaren äskettäisellä Etelä-Afrikan lomamatkalla.

Shakiran mukaan hän oli lomamatkallaan eräänä iltapäivänä ollut tutustumassa merileijoniin ja hylkeisiin opasretkellä. Yhtäkkiä yksi merileijona oli ponnahtanut vedestä Shakiran eteen ja katsonut tätä vihaisesti. Sen jälkeen merileijona oli yrittänyt purra supertähteä. Shakiran mukaan hänen Tony-veljensä tuli pelastamaan hänet eläinhyökkäykseltä.

– Kätemme ja jalkamme naarmuuntuivat, kun juoksimme merileijonaa karkuun. Uskon, että merileijona luuli kännykkääni kalaksi ja hyökkäsi sen takia kimppuuni, Shakira kirjoitti blogissaan The Sun -lehden mukaan.

Kolumbialaisella laulaja-lauluntekijä Shakiralla on oma hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustanut muun muuassa köyhille lapsille kouluja Kolumbiassa. Tähtiartisti palasi taannoin pitkästä aikaa listoille MM-kisojen tunnuskappaleellaan Waka Waka (This Time For Africa). Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa.