97-vuotias rakastui 85-vuotiaaseen – häät hoitokodissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uskomattomia rakkaustarinoita tuntuu näkevän vain elokuvissa, mutta myös tosielämässä voi törmätä sydäntä koskettaviin rakkaustarinoihin. Esimerkiksi viime vuonna eräs pariskunta kuoli yhtä aikaa käsi kädessä 72 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Nyt Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa sijaitsevassa hoitokodissa on saatu todistaa vanhusten rakkaustarina. 85-vuotias Larry Bushnell aikoo nimittäin mennä naimisiin 97-vuotiaan Columba Rosalyn kanssa. Pariskunnan rakkaus on ihmetyttänyt hoitokodin työntekijöitä, sillä vanhukset eivät puhu lainkaan samaa kieltä.

Mummo nimittäin puhuu vain espanjaa ja joutuu käyttämään sanakirjaa, jotta hän ymmärtäisi tulevaa miestään. Rosalyn on kuitenkin jo palkannut itselleen tulkin ja kielenopettajan, joka opettaa hänet puhumaan englantia. Pariskunnan kerrotaan kommunikoivan keskenään paperilappusten avulla.

– En ole koskaan ollut näin onnellinen. Tykkään pusutella hänen nenäänsä! Rosalyn kertoi The Charlotte Observer -lehdelle.

Hoitokodin työntekijät ovat kuitenkin todella onnellisia vanhusparin leimahtaneesta rakkaudesta. Heidän mielestään pariskunta nauttii jokaisesta hetkestä elämässä. Hoitokodin työntekijöiden mukaan umpirakastunut pariskunta haluaa viettää viimeiset elinvuotensa yhdessä avioparina.