Delta Goodremista kuoriutui todellinen supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen laulajatähti Delta Goodrem nousi kotimaassaan suursuosioon vuonna 2002 ja pari vuotta myöhemmin hän sai myös kansainvälistä menestystä. Viimeiset pari vuotta Delta on pysytellyt poissa julkisuudesta, mutta nyt hän on palannut upeampana kuin koskaan.

27-vuotias Delta Goodrem kuvattiin nimittäin tänään Australiassa järjestetyssä David Jones Autumn/Winter 2012 -muotinäytöksessä. Kuvien perusteella upeassa kunnossa oleva poptähti olisi voinut koska tahansa nousta catwalkille mallien joukkoon.Kuva: SplashKuva: Splash

Viihdelehti Stara tapasi Delta Goodremin Helsingissä vuonna 2005, kun hän esiintyi Miss Suomi -kilpailun finaalissa yhdessä Brian McFaddenin kanssa. Myöhemmin kävi ilmi, että duettoparilla oli suhde. Delta julkaisi vuonna 2002 debyyttilevynsä Innocent Eyes, joka myi Australiassa lähes viisinkertaista platinaa. Samalla hänellä todettiin vakava Hodgkin’sin syöpä ja elämä pysähtyi.

– Nyt olen hyvässä kunnossa ja nyt elämä jatkuu. Myönnän, että opin arvostamaan entistä enemmän elämää ja rakkaita ihmisiä, neitokainen kertoi Staralle.