Mies söi 6 000 kilokalorin hampurilaisateriaa – sai sydänkohtauksen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen The Heart Attack -ravintolaketju tunnetaan rasvaisista hampurilaisaterioistaan, jotka voivat sisältää jopa 8.000 kilokaloria. Kaloripommisen ruokapaikan edustalle on parkkeerattu ambulanssi, sillä kyseisessä ravintolassa ruokaileminen voi aiheuttaa sairauskohtauksia.

Nyt ambulanssille onkin ollut käyttöä, sillä eräs nelikymppinen mies sai sydänkohtauksen ruokaillessaan The Heart Attack -ravintolassa. Fox-uutisten mukaan mies oli tilannut Las Vegasissa sijaitsevassa ravintolassa jopa 6.000 kilokaloria sisältävän hampurilaisaterian. Rasvaisessa hampurilaisateriassa oli muun muuassa kolme pihviä, 12 pekonisiivua ja erikoiskastiketta.

Kuva: The Heart Attack Grill

Miehen kerrotaan saaneen sydänkohtauksen, kun hän oli syönyt yli puolet kaloripommi-ateriastaan. Ravintolaketjun johtajan Jon Basson mukaan mies oli menettänyt yhtäkkiä puhekykynsä ja alkanut hikoilemaan, jolloin paikalle soitettiin ambulanssi. Ravintolan sloganeja ovat muun muuassa ”Maku, jonka puolesta voisi kuolla” ja ”Tämä paikka tulee tappamaan sinut”.