Tältä näyttää Petra Ecclestonen 85 miljoonan dollarin ökyasunto

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestone tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. 22-vuotias Petra vietti taannoin Italiassa megahäitä, joiden tiedetään maksaneen yli viisi miljoonaa dollaria.

Petran upporikas isukki osti taannoin tyttärelleen huikean luksuskartanon 85 miljoonalla dollarilla. Vaalea kaunotar palkkasi sittemmin yli 500 rakennustyöntekijää, jotka remontoivat talon Petralle mieluisaksi. Nyt julkkistähti esitteli kotinsa uudistuksia julkisuudessa. Katso kuvat tästä.

Petran ökykartanosta löytyy muun muuassa 14 makuuhuonetta, useita olohuoneita, valtava uima-allas, solarium-huone, keilahalli, elokuvateatteri erikoisvalmisteisilla istuimilla ja baari. Lisäksi neitokaisen kodista löytyy kauneushoitola, kampaamo ja parkkipaikat peräti 100 autolle.

– Tiedän, että taloni on valtava. Päädyimme ostamaan juuri tämän, koska kaikki muut jättitalot olivat kuin museoita. Ne eivät tuntuneet kotoisilta, Perta kertoi W-lehdelle.

Upporikas perijätär Petra Ecclestone nimettiin taannoin “Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Kaunotar on kuitenkin väittänyt, ettei hänen päivätyönään ole vanhempiensa rahojen tuhlaaminen. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan ja tyttäriensä Slavica-äidistä 24 vuoden avioliiton jälkeen.

Uusimmat