Ohhoh, mallikaunotar otti rajatonta rusketusta – kuvattiin täysin alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Arianny Celeste on saanut viime aikoina jalkansa oven väliin maailman viihdelehdissä. Hän poseerasi vuosi sitten Maxim-lehden kannessa saatuaan nimityksen UFC Octagon Girliksi. Sittemmin Seksikkäin kehätyttö -voittaja poseerasi alastonkuvissa Playboy-lehdessä.

Viime päivinä Arianny on lomaillut Miami Beachilla, jossa uhkea kaunotar on saatu ikuistettua pariinkin otteeseen myös paparazzikuviin. Nyt Arianny on kuitenkin yllätetty harvinaisen vähissä vaatteissa, sillä kuvaaja ikuisti hänet hotellihuoneen parvekkeella alastomana ottamassa rajatonta rusketusta.



Kuva: Splash



Kuva: Splash



Kuva: Splash

23-vuotias Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on tehnyt mallintöitä lapsesta saakka, sillä hän aloitti uransa jo nelivuotiaana automainoksessa. Atleettisen mallikaunottaren varsinainen ura alkoi kuitenkin 15-vuotiaana kuntoilu- ja terveystuotteiden kampanjoissa. Samalla hän on aloitellut laulu-uraansa ja levyttänyt jo pari singleäkin. Nykyään Los Angelesissa asuva tumma neitokainen on mainosten lisäksi poseerannut lukuisissa lehdissä mukaanlukien Maxim ja FHM -lehdissä.