Pettymys miehille: Jennifer Aniston paljaat rinnat sensuuriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai äskettäin maineikkaan tittelin, sillä hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Mens Health -lehden äänestyksen mukaan Aniston vei ykköspaikan muun muuassa sen takia, että hän on upean ulkonäkönsä lisäksi hauska ja jalat maassa oleva ihminen.

42-vuotias näyttelijätär poseeraa parhaillaan GQ-lehden kuvissa pelkissä rintaliiveissä ja minihameessa. Sitä pidemmälle nakuilu ei tule kuitenkaan menemään. Jennifer on nimittäin nyt kertonut, että häntä ei nähdä tulevassa Wanderlust-elokuvassaan ennakko-odotuksista poiketen rinnat paljaana. Kohtaus on kyllä kuvattu, mutta se leikattiin viime hetkellä pois elokuvan lopullisesta versiosta, The Wrap uutisoi.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston seurustelee näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tähti on kuvattu onnellisen näköisenä komean poikaystävänsä kanssa.