Octavia Spencer kaatui rajusti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa ympäri maailmaa järjestetään suuri määrä erilaisia julkkisjuhlia ja palkintogaaloja. Joskus niiden tiimellyksessä sattuu myös välikohtauksia ja kommelluksia. Nyt Yhdysvalloissa on juhlittu näyttävästi 43rd NAACP Image Awards -palkintogaalaa. Erityisen näyttävän show’n järjesti Piiat-elokuvan naistähti Octavia Spencer.

Spencer teki nimittäin poikkeuksellisen näyttävän sisääntulon punaiselle matolle putoamalla yllättäen lavalta, jossa tähdet poseerasivat kuvattavina. Leffatähti putosi lavalta selälleen niin, että taustakangaskin sai hieman siipeensä ja näytteljätär varmasti jonkinlaisia ruhjeita. Kaikeksi onneksi mitään kovin vakavaa ei sattunut, ja Octavia Spencer sai kolhuja lähinnä itsetuntoonsa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash