Whitney Houstonin 18-vuotias tytär huumeissa hautajaisten jälkeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Musiikkimaailmaa järkytti äskettäin legendaarisen laulajatähden Whitney Houstonin traaginen kuolema. Edesmenneen Houstonin 18-vuotias Bobbi Kristina -tytär on täysin murtunut äitinsä kuolemasta ja hänen uutisoitiinkin kirjautuvan pian vieroitushoitoon muun muuassa päihdekäyttönsä takia.

Whitney Houston haudattiin viikonloppuna New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa. Nyt laulajatähden tyttären uutisoitiin käyttäneen huumeita Houstonin hautajaisten jälkeen. Bobbi Kristinan kerrottiin lähteneen äitinsä hautajaisista yksin ja lähteen mukaan hänet löydettiin myöhemmin ”pilvessä”. Sukulaiset olivatkin todella huolissaan tämän hyvinvoinnista.

– Perhe on huolissaan Bobbi Kristinasta ja he haluavat pelastaa tämän päihteiltä ennen kuin on liian myöhäistä, perheen ystävä kertoi The Daily Beast -sivustolle.

Whitney Houstonin tiedetään ryypänneen 48 tuntia putkeen ennen kuolemaansa. Laulajatähti oli viettänyt kohtalokkaana päivänä huolestuttavan kauan aikaa kylpyhuoneessa, jolloin Houstonin kampaaja meni tarkistamaan tämän vointia. Kampaajaa odottikin järkyttävä näky, sillä Houstonin ruumis oli kylpyammeessa veden alla. Tähden henkivartija juoksi huoneeseen ja yritti elvyttää Houstonia. Poliisit löysivät Houstonin huoneesta lukuisia reseptilääkkeitä kuten Lorazepamia, Valiumia ja Xanaxia.