Kolmevuotias tyttö näki painajaisen – pakkaseen keskellä yötä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Unissakävely voi aiheuttaa unikävelijälle jopa vaaratilanteita, sillä valvetilassa harhailevat kulkijat voivat esimerkiksi päätyä kävelemään autotielle. Nyt erään amerikkalaisen pikkutytön painajaisuni aiheutti poliisioperaation keskellä yötä.

Mainessa perheensä kanssa asuva Hope Lillian Trott nimittäin päätyi harhailemaan kotikaupunginsa kaduille painajaisunensa jälkeen. Kolmevuotias lapsi oli nähnyt painajaisen, jossa hänen äitinsä oli jättänyt tyttärensä yksin kotiin pizzan hakureissun ajaksi.

Painajaisesta herättyään pikkutyttö oli pukenut talvitakkinsa päälleen ja lähtenyt kävelemään pizzeriaan keskellä yötä. Pitkän kävelymatkan jälkeen Hope Lillian alkoi itkemään, kun hän ei löytänytkään äitään pizzeriasta. Samaan aikaan hänen vanhempansa olivat sikeässä unessa heidän kotinsa makuuhuoneessa.

Vanhemmat eivät olleet kuulleet, kun pikkutyttö oli lähtenyt talosta. Äiti ja isä saivatkin tietää asiasta vasta silloin, kun aseistetut poliisit tulivat heidän kotiinsa aamuyöllä. Vanhemmat kertoivat olevansa onnellisia siitä, että heidän tyttärensä selviytyi yöllisestä painajaismaisesta matkastaan. He ovatkin jo asentaneet ulko-oveensa turvalukon tyttärensä turvallisuuden vuoksi.

– Tyttäreni tietää tehneensä väärin. Kiitämme Jumalaa siitä, että hän oli pukenut päälleen talvivaatteet, Laura-äiti kertoi The Daily Mail -lehdelle.