Maailman karvaisin tyttö on 12-vuotias – katso shokkikuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Guinness World Records -ennätyskirja nimesi vuonna 2002 maailman karvaisimmaksi mieheksi Yu Zhenhuanin. Miehen vartalosta 96 prosenttia on nimittäin tumman karvan peitossa. 33-vuotias karvamies kertoi taannoin julkisuudessa etsivänsä naisystävää muun muuassa sokkotreffien avulla.

Reilu vuosi sitten maailman karvaisimmaksi tytöksi nimettiin Supatra Sasuphan, ja nyt hän on kertonut elämästään julkisuudessa. 12-vuotias thaimaalaistyttö kertoi, ettei hän aio antaa karvaisen olemuksensa latistaa häntä. Bangkokissa asuva nuori neiti haluaa nimittäin elää täysin normaalia elämää, vaikka hän kärsiikin harvinaisesta karvoitusongelmasta. Katso kuvat tästä.

– Minua haukuttiin ennen apinanaamaksi ja susitytöksi. Guinness World Records -ennätykseni myötä olen nyt yksi kouluni suosituimmista tytöistä, Sasuphan kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Harvinaisesta Ambrasin syndroomasta kärsii maailmassa vain 50 ihmistä. Sasuphanin kasvot, korvat, jalat, kädet ja selkä ovat pitkän karvan peitossa. Edes laserhoito ei ole pystynyt estämään tytön karvojen kasvua. Sasuphan kertoi keskittyvänsä koulun käyntiin ja etenkin matematiikan opiskeluun, sillä hän haaveilee lääkärin ammatista.