Lily Collins kovassa nosteessa Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo muutamia vuosia, sillä hänet nähtiin taannoin myös Suomen valkokankailla Oscar-palkitussa Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvissa.

Kuvankaunis Lily saa koko ajan enemmän jalansijaa julkkismaailmassa, sillä nyt hänet on viime aikoina nähty myös mallina lehtien kansikuvissa. Tuorein niistä on Nylon-lehti, jossa Collins poseeraa näyttävässä asussa ja todella tyrmäävän kauniina.

22-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.