Realitytähdille porttikielto viinakauppaan: ”Toisivat vain huonoa mainosta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa merkeissä.

Nyt Snooki on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hän on saanut kollegansa Jwoww’n kanssa porttikiellon naapurissaan sijaitsevaan viinakauppaan. TMZ-julkaisun haastatteleman kauppiaan mukaan kumpikaan ei ole enää tervetullut sekoilemaan kauppaan. Hänen mukaansa realitytähtien vierailu kaupassa toisi vain huonoa mainosta.

Snooki kuvaa tänä vuonna Shore -sarjaa kollegansa Jenni Farleyn eli Jwoww’n kanssa. MTV-televisiokanava joutui kuitenkin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi ”painajaismaisen fanihysterian”.

The Jersey Shore -ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti sai viime vuonna nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat “pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.