Sauli Koskinen biletti supertähtien kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ylivoimaisesti tunnetuin julkkistähti viihdemaailmassa on nykyisin Sauli Koskinen, joka seurustelee poptähti Adam Lambertin kanssa. Poikapari vietti äskettäin joulunsa Helsingissä vauhdikkaissa merkeissä, kun he ottivat yhteen yökerhon edustalla ja joutuivat putkaan.

Nyt julkkispari on juhlinut näyttävästi ja ensiluokkaisessa seurassa Oscar-gaalaa. Adam nimittäin päivitti Twitter-blogiinsa joukon kuvia, joissa hän ja Sauli Koskinen nauttivat illasta yhdessä maailman tunnetuimpien tähtien kanssa. Mukana menossa olivat esimerkiksi Katy Perry, Miley Cyrus, Dave Grohl ja Elton John.Kuva: TwitterKuva: TwitterKuva: Twitter

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan vuonna 2009 toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009, ja albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Pitkään myös Suomen albumilistalla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.