Katy Perrystä kuoriutui uhkea seksipommi: ”Ei ole tunnistaa kuvasta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista. Perry astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin, kun taas Brand kuvattiin jo pian avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa.

Brand deittailee nykyään meksikolaislaulaja Oriela Medellinin kanssa. Nyt 27-vuotiaan Perryn uhkea kansikuva voi saada Brandin nuolemaan näppejään, sillä poptähti poseeraa Interview-lehdessä seksikkäämpänä kuin koskaan. Kurvikas kaunotar nimittäin nähdään kuvassa tummissa meikeissä ja hyvin tiukassa topissa. Katso kuva tästä.

Poptähti on poseerannut aiemminkin rohkeissa kuvissa, mutta nyt Perry näyttää muuntautuneen leikkisästä tyylistään todelliseksi seksipommiksi. Perry poseerasi taannoin Teenage Dream -albuminsa kannessa täysin alastomana hattarapilven päällä. Lisäksi hän esiintyi samannimisen kappaleensa musiikkivideolla rintaliiveissä.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.