Urheilutähden kommentit ihmetyttävät: ”Aion juoda rintamaitoa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Povipommi Katie Price oli taannoin naimisissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Nykyään urheilutähti on kihloissa julkkisten Big Brother -kilpailun voittaneen Chantelle Houghtonin kanssa. Pariskunta ilmoitti viime vuonna odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Chantelle onkin esitellyt viime aikoina viihdelehdille paisunutta vauvamahaansa. Nyt julkkispariskunnan haastattelu on aiheuttanut ihmetystä, sillä kihlapari muun muuassa avautui hyvinkin yksityiskohtaisesti seksielämästään. Lisäksi Reid kertoi haastattelussa odottavansa sitä, että hän saa pian juoda kihlattunsa rintamaitoa.

– Aion juoda rintamaitoa! Rintamaidossa on paljon proteiinia, joka on hyväksi urheilijoille, Reid kertoi New!-lehdelle.

Pariskunta kertoi, ettei raskaus ole ollut esteenä seksin harrastamiselle. Chantellen mukaan hän järkyttyi taannoin, kun hän sai tietää tulevan lapsensa sukupuolen olevan tyttö. Big Brother -kaunotar oli nimittäin varma siitä, että hänen vatsassaan kasvoi poika. Tiedon jälkeen Chantelle kertoi ”ikävöineensä poikaansa”.

Julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brotherissa koko kilpailun ajan näytellyt ja vasta ohjelman myötä julkkikseksi tullut Chantelle Houghton avioitui pian kilpailun jälkeen BB-kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon alle vuodessa. Julkisuuden myötä miljonääriksi noussut Chantelle on viime aikoina keskittynyt lähinnä juontotöihin.

Uusimmat