Kendra Wilkinson on seksikäs surffibeibe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Kendra on puhunut julkisuudessa avoimesti seksielämästään ja paljasti esimerkiksi muhinoivansa aviomiehensä Hank Baskettin kanssa myös julkisilla paikoilla ja kokeilleensa seksiä myös vesiskootterin päällä. Nyt Kendra on kuvattu surffaamassa Havaijilla yhdessä miehensä kanssa.Kuva: Splash NewsKuva: Splash NewsKuva: Splash News

26-vuotias Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oma Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.

Uusimmat