Miley Cyrus uhattiin tappaa – haukkui Twitterin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on tullut tunnetuksi rohkeilla kuvillaan, joita hän on itsekin julkaissut verkossa jo vuosien ajan. Hannah Montana -sarjan lapsitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut lahjakkuus on myöntänyt olevansa huono roolimalli.

Miley Cyrus päivittää ahkerasti Twitter-blogiaan, jota seuraa lähes viisi miljoonaa fania. Nyt 19-vuotias teinitähti on arvostellut kyseisen sosiaalisen median toimintaa tappouhkausten vuoksi. Mileyn Twitter-blogiin nimittäin kirjoitettiin Oscar-gaalan aikaan useita tappouhkauksia ja poptähden mielestä Twitterin pitäisi ottaa siitä vastuu.

– En aio sallia tappouhkauksia. Twitterin pitää ottaa enemmän vastuuta ja tehdä palvelustaan turvallisen ympäristön. Eikö teillä ole parempaa tekemistä kuin vihata muita? Miley kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kaunotar juhlisti Oscar-gaalaa laulaja Elton Johnin ja Vanity Fair -lehden järjestämissä bileissä. Vaaleaan iltapukuun pukeutunut Miley poseerasi kuvaajille tappouhkauksienkin jälkeen iloisena poikaystävänsä kanssa.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.