Paula Patton yllätti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Paula Patton nähdään parhaillaan maailman valkokankailla yhdessä Tom Cruisen ja Samuli Edelmannin kanssa Mission Impossible -elokuvassa. Suosikkielokuva on tehnyt Paulasta kertaheitolla halutun julkkistähden.

Nyt Paula Patton on poseerannut Vanity Fair -lehden järjestämillä Oscar-jatkoilla asussa, joka olisi voinut nostaa hänen muotojaan vähemmänkin esiin. Näyttävä kaunotar oli kuitenkin päättänyt antaa rintamukselleen oikeuden varastaa huomion ja oli mitä ilmeisimmin pukenut ylleen push up -liivit.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

36-vuotias amerikkalainen Paula Patton on näyttelijä, joka teki läpimurtonsa Mission Impossible -elokuvassa vuonna 2011. Sitä ennen hän oli tähdittänyt monia muitakin elokuvia, joista tunnetuin lienee Precious. Patton on työskennellyt myös laulajana, ja hän olikin mukana laulamassa taustoja esimerkiksi Usherin miljoonia myyneellä Confessions-hittialbumilla. Neitokainen on naimisissa musiikkituottaja Robin Thicken kanssa ja parilla on yksi lapsi.