Brittiläinen rocktähti menehtyi: ”Hän tulee aina olemaan luonamme”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kymmeniä miljoonia albumeita ja singlejä myynyt The Monkees -yhtye tunnetaan muun muuassa I’m a Believer -hittikappaleestaan. Nyt menestyneen yhtyeen ylle on langennut synkkä pilvi, sillä bändin entinen laulaja Davy Jones on menehtynyt.

Nelonen uutisoi eilen illalla, että 66-vuotias muusikko oli saanut sydänkohtauksen kotonaan Floridassa. Jones kiidätettiin Martin Memorial -sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Legendaarista laulajaa jäävät kaipaamaan tämän perhe, läheiset ja miljoonat fanit.

– Davy rakasti nauramista ja sitä hän tekikin joka päivä. Davy laulaa nyt enkelten kanssa. Hän tulee aina olemaan luonamme, Jonesin virallisilla kotisivuilla julkaistussa muistokirjoituksessa kirjoitettiin.

Jonesin miljoonat fanit ilmaisivat osanottonsa rakastetun muusikon poismenosta muun muuassa Twitter-blogissa. Myös lukuisat eturivin viihdetähdet kirjoittivat Twitterissä kauniita sanoja The Monkees -yhtyeen keulahahmosta. Muun muuassa Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Eva Longoria kirjoitti sydämensä olevan murtunut lempimuusikkonsa yllättävästä kuolemasta.