Kauneusleikkaukset pilasivat julkkismiesten kasvot

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodissa tunnetusti seuraatan aina silmä kovana kuka julkkiksista on käynyt kohentelemassa ulkonäköään plastiikkakirurgin pakeilla. Naisten kosmeettiset leikkaukset usein herättävät paljon huomiota – varsinkin tähtösten yrittäessä peittää vanhenemistaan.

Kyllä miehetkin kuitenkin osaavat, sillä nyt on koottu lista kymmenestä kamalimman näköisestä miehestä jotka ovat käyneet veitsen alla. Katso lista kuvineen tästä.

Radar Online -verkkosivuston tekemälle, vähemmän mairittelevalle listalle on päätynyt muun muassa vastikään Oscar-gaalan juontanut 63-vuotias näyttelijä-koomikko Billy Christal. Myös Kardashianin siskosten isäpuoli, moninkertainen olympiavoittaja Bruce Jenner, 62, on löytänyt tiensä listalle.