Mies poltti 220 000 euroa rahaa: ”Oli pahalla tuulella”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme taannoin kuvien ja videon kera, kuinka suomalainen hiphop-tähti Cheek yllätti Blockfest-yleisön heittämällä peräti 2.500 euroa yleisöön viiden euron seteleinä. Suomen mittapuussa tempaus oli ennennäkemätön, mutta maailmalla meno on vieläkin rajumpaa.

Nyt erään taiwanilaisen miehen nimittäin uutisoitiin sytyttäneen tuleen peräti 286.000 dollaria eli noin 220.000 euroa, koska hän oli ”pahalla tuulella”. 56-vuotiaan miehen kerrottiin sytyttäneen setelikasan tuleen kotonaan vahvasti humaltuneena. Miehen naapurit hälyttivät paikalle palokunnan savun hajun takia.

Palon sammuttamisen jälkeen viranomaiset huomasivat, että miehen kodin pihapiiristä löytyi jättisumma poltettuja ja käyttökelvottomia seteleitä. Poliisin kuulusteluissa mies oli kertonut olevansa ”iloinen teostaan”. Want China Times -sivuston mukaan rahansa menettäneen miehen epäillään kärsivän mielenterveyshäiriöistä.