43-vuotias amerikkalaismalli on todellinen MILF – katso seksikkäät kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaismalli Stephanie Seymour on Suomessa vielä hieman tuntemattomampi, mutta Yhdysvalloissa neitokainen saa säännöllisesti palstatilaa lähinnä bikinikuviensa merkeissä. Hänet tunnetaan myös Guns N’ Roses -yhtyeen keulahahmon Axl Rosen ex-tyttöystävänä.

Stephanie kuvattiin taannoin rantalomallaan pienissä bikineissä Saint Barthelemyssä. Nyt 43-vuotias neljän lapsen äiti esittelee upeaa vartaloaan V-lehden rohkeissa kuvissa. Sukelluspukuun ja uima-asuihin kuvauksissa pukeutunut Stephanie nähdään muun muuassa yhdessä kuvassa yläosattomissa. Häikäisevä kaunotar myös poseeraa kuvissa harppuuna käsissään. Katso kuvat tästä.

Stephanie Seymour tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hän sai mallisopimuksen jo 14-vuotiaana osallistuessaan arvostettuun mallikilpailuun. 16-vuotiaana Seymour oli ensimmäisen kerran kohuotsikoissa, kun selvisi että hänellä oli suhde Elite-mallitoimiston naimisissa olevaan johtajaan. Sittemmin hän on poseerannut kymmenissä mainoskampanjoissa ja yli 300 kertaa lehtien kansikuvissa. Vuonna 1993 Stephanie Seymour poseerasi Playboy-lehdessä. Näyttelijäurallaan Seymour on nähty muiden muassa Kova laki -sarjassa.

Uusimmat