Poliisi hämmentyi: Uskomaton kuva väärennetyssä henkkarissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikolliset ihmiset edustavat tunnetusti lähes poikkeuksetta keskimääräistä tyhmempää kansanosaa. Viime aikoina maailmalla poliisi on saanut käsiinsä useita rikollisia, jotka ovat jääneet kiinni esimerkiksi Facebook-kirjoitustensa takia.

Nyt Brasiliassa saatiin kiinni eräs typerä varas, joka oli yrittänyt avata pankkitilin väärennetyillä papereilla. Poliisit saivatkin pidätyksen jälkeen kunnon naurut, kun he huomasivat varkaan käyttäneen väärennetyissä henkilöllisyyspapereissaan 74-vuotiaan näyttelijän Jack Nicholsonin kuvaa. Poliisien mukaan rikollinen ”ei näytä lainkaan Nickholsonilta”.Kuva: Poliisi

41-vuotiaalla Ricardo Sergio Freire de Barrosilla oli suunnitellulla ryöväysreissullaan mukaan viidet väärennetyt henkkarit, 36 sekkivihkoa, neljä luottokorttia ja useita väärennettyjä asiakirjoja. Barros sai syytteet asiakirjojen väärentämisestä ja hänet lähetettiin poliisin kuulusteluiden jälkeen mielenterveystutkimuksiin, The Daily Mail -sivusto uutisoi.