George Clooney homohuhuistaan: ”Homona oleminen ei olisi paha asia”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywood-tähti George Clooney on kasvattanut itselleen vuosien mittaan maineen kovana naistenmiehenä. Nykysin wrestling-kaunottaren Stacy Keiblerin kanssa seurusteleva Clooney on julkisuudessa vannonut astumasta enää avioliittoon saati hankkimasta lapsia.

Tämän lausunnon johdosta näyttelijäkomistuksen onkin huhuttu olevan homoseksuaali. Nyt supertähti on viimein ottanut kantaa homoväitteisiin, kertoo ET Online -sivusto.

– Se on minusta hauskaa. Mutta viimeinen asia mitä minut koskaan nähdään tekemässä on pomppia ylös ja alas, sanoen ”Nämä ovat valheita!”. En aio sallia kenenkään antaa sellaista kuvaa, että homona oleminen olisi paha asia, George Clooney kommentoi.

Ahkerana ihmisoikeuksien puolustajana tunnettu Clooney onkin ollut monien muiden julkkisten tapaan aktiivisesti osallisena taistelemassa homojen oikeuksien puolesta. Näyttelijä on myös tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä Darfurin konfliktin parissa.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.