Koulutyttö häpesi rajua akneaan – traaginen loppu

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime vuonna maailmalla uutisoitiin, kuinka englantilainen teini-ikäinen mallikaunotar päätyi hautaan oman käden kautta. 16-vuotias Gabrielle Joseph nimittäin riisti henkensä pian sen jälkeen, kun hänen ihastuksensa oli perunut heidän treffi-iltansa.

Nyt Britanniassa uutisoitiin eräästä 18-vuotiaasta lukiolaistytöstä, jonka traaginen kuolema on järkyttänyt koko maata. Melissa Martin-Hughes -niminen teinityttö nimittäin päätti elämänsä, koska hän kärsi rajusta aknesta. Finnejä kukkivista kasvoista kärsineen Melissan tiedettiin olleen jo pitkään itsetuhoinen aknesta johtuneiden itsetunto-ongelmien takia.

Melissan kasvoihin ja ylävartaloon puhkesi 14-vuotiaana raju akne, jota teinityttö yritti hoitaa lääkkeillä. Lukiolaistytön kerrottiin yrittäneen itsemurhaa vuonna 2009 aknensa takia. Psykiatri Judith Barsleyn mukaan finneistä stressannut Melissa olisi voitu pelastaa, jos hän olisi saanut parempaa hoitoa itsetuhoisuuteensa ja ihosairauteensa, The Daily Mail -lehti uutisoi.