Huippupestin saanut Lindsay Lohan: ”Olen raitis ja uudistunut”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkistähti Lindsay Lohan poseerasi äskettäin alastomana maineikkaan Playboy-miestenlehden kannessa ja sisäsivuilla. Hänen tiedetään saaneen mallikeikastaan miljoonan dollarin palkkion. Lehti menikin kauppojen hyllyiltä kuin kuumille kiville.

Lohanin viime vuodet ovat kuluneet rankoissa merkeissä tähden taistellessa alkoholi- ja päihderiippuvuuksissa. Nyt tähti on kuitenkin kertonut Today-ohjelman haastattelussa uudistuneensa täysin. Teinitähtenä tunnettu 25-vuotias näyttelijä aloittaa pian Saturday Night Live -ohjelman näyttelijäkastissa ja hänen elämässään on kääntynyt uusi lehti.

– Olen jälleen raitis, ja siitä on jo aikaa. Välttelen tällä hetkellä Hollywood-juhlia, se ei ole enää minun juttuni. Kävin muutama kuukausi sitten ulkona ystävän kanssa ja se tuntui itseasiassa epämukavalta, kertoi Lohan tv-ohjelmassa.

Tähtinäyttelijällä on kova työ voittaa menettämänsä ammatillinen luottamus takaisin työssään, sillä tilanteen ollessa pahimmillaan Lohan jäi pois monista projekteistaan. Tuleva SNL-tähti ymmärtää tämän vievän aikaa, mutta aikoo kuitenkin yrittää parhaansa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Jos Lindsay ei hoida määräyksiä, hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News